OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2014. december 22., hétfő 09:11

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány közleménye
    Budapest, 2014. december 22., hétfő (OS) - Országjáró körúton a Piros Orr Bohócdoktorok. A Henkel Magyarország Kft.-vel való közös akció sikerének köszönhetően a Piros Orr Bohócdoktorok 10 vidéki kórház gyermekosztályára látogatnak el.

    Egyre több gyermekhez jut el a gyógyító nevetés a Henkel és a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány együttműködése révén. Akik 2014. november 20. és december 10. között Persil mosószert vagy Silan öblítőt vásároltak a Spar üzletláncban, azok egyben támogatták a Piros Orr Bohócdoktorok működését.
Az összegyűlt támogatásból a bohócdoktorok olyan kórházakba látogatnak el, ahova nem járnak rendszeresen. Tatabányán és Sopronban nagy sikerrel már meg is valósult a rendhagyó bohócdoktori vizit. December 22-én pedig a kisvárdai kórház gyermekosztályán fogják felvidítani a bohócdoktorok azokat a gyerekeket, akik a kórházban kénytelenek tölteni a karácsonyt.
A bohócdoktori látogatások célja ez alkalommal is az, hogy eltereljék a beteg gyerekek figyelmét a nehézségekről és oldják a gyerekek és szüleik lelki szorongását. Rékay Ágnes, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány ügyvezető igazgatója szerint "különösen nagy öröm, hogy a támogatásnak hála a bohócdoktoraink eljuthatnak olyan kórházakba is, ahova máskor nem. A karácsonyi időszak pedig csak emeli a látogatásuk fényét. "
A bohócdoktorok az országjáró körútjuk részeként eljutnak még Egerbe, Kaposvárra, Szekszárdra, Szombathelyre, Szolnokra, Veszprémbe és Zalaegerszegre.
További információ: www.pirosorr.hu vagy www.facebook.com/PirosOrr oldalakon.
    Kiadó: Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.