OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2015. július 29., szerda 20:49

A Magyar Női Unió Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. július 29., szerda (OS) - Támogatja a terrorizmus elleni hatékony fellépést az MNU

    Dr. Avi Bleier úgy látja, hogy a menekülthullám, mint az óriási tömegmozgások általában, növeli a terrorveszélyt. Minden országnak meg kell tennie a lehető legtöbbet, hogy fenntartsa a rendet, jónak látná például ha több rendőr őrizné a határszakaszokat, a kerítésépítést pedig csak elkerülhetetlen esetben alkalmazná. A magyar lakosságot pedig fel kellene készíteni a szerinte a jövőben mindenképpen várható terrortámadásokra – fűzte hozzá.
Mivel a terrorcselekmények ott történnek, ahol éppen nem várják, így a bevásárlóközpontokban, éttermekben érdemes különösen vigyázni. A 8. danos karatemester Önvédelemre mindenki képes című könyvének magyar megjelentetését, amelyet 22 éve adott ki az Izraeli Hadügyminisztérium, éppen ezért támogatja a Magyar Női Unió, és tagjai személyesen is részt vesznek az Intensive Krav Maga módszer terjesztésében.

mnunio.hu
    Kiadó: Magyar Női Unió Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.