OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. szeptember 17., csütörtök 09:32

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2015. szeptember 17., csütörtök (OS) - Varga Péterné AQP elnök: AQP tiltakozása az ENSZ főtitkárának Magyarország elítélése miatt

    Index.hu 2015-09.17 "Sokkoló volt látni, hogy bánnak ezekkel a menekültekkel

... "Ez elfogadhatatlan" — tette hozzá a főtitkár a BBC híradása szerint"

Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár elítélte a migránsok elleni magyar rendőri fellépést Röszkénél. Mi pedig elítéljük a főtitkár – szerintünk erősen - elfogult véleményét. Azt a normálisan néző embert /aki lát is…/ meg kellett, hogy győzze, ami a magyar-szerb határon történt az az országunk és törvényeik elleni súlyos provokáció volt. Ezt nem elítélni kellene, hanem minket megkövetni.  Már a szemmel látható/kamerákkal dokumentált dolgok sem bizonyítékok? Az sem, hogy élő gyerekeket dobtak át a migránsok a határon, hogy kövekkel hajigálták szerb oldalról a rendőreinket? Ha védekezésül vízágyúval, könnygázzal tartjuk távol őket (nem fegyverrel), akkor még mi vagyunk a rosszak. Ebből végleg elég volt, igazságtalanság a magyarokkal szemben. Követeljük; a magyarok elleni elfogultság, nem a valóságnak megfelelő tényeket alkalmazó elítélésének a leállítását. Láthattuk; a migránsok gyerekeket, nőket tolnak maguk előtt élő védőpajzsként.  A magyar nép ilyen embereket nem akar látni a hazájában. Jogunk van eldönteni, ki jöhet be, ki mehet át rajtunk!

Tegnap a migránsok bebizonyították, hogy teljes joggal tiltakozunk országunk ilyen irányú ellepése miatt.

Köszönjük a magyar szervek (rendőrség, honvédség, stb.) védelmét, és további kitartásra kérjük őket!

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.