OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2016. február 13., szombat 17:26

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2016. február 13., szombat (OS) - Reagálás Gyurcsány Ferenc kongresszusi beszédére: a tiltakozókat Gyurcsány alatt éppúgy megfélemlítették, mint Orbán alatt

        A bukott kormányfő ma épp azokat az emberi szabadságjogokat kéri számon a Fideszen, melyeket ő maga miniszterelnökként éppúgy semmibe vett. Gyurcsány miniszterelnöksége alatt a tiltakozók ugyanolyan egzisztenciális megfélemlítésnek, rendőri vegzálásnak voltak kitéve, mint azok, akik ma Orbán rendszere ellen tiltakoznak. Orbán és Gyurcsány alatt a korrupció elképesztő méreteket öltött, mely mára felemésztette az országot.
     Gyurcsánnyal ellentétben a Jobbik nem birtokba akarja venni az országot, hanem a szakmai és civil szervezetek meghallgatása, a Valódi Nemzeti Konzultáció révén olyan programot fog letenni a választók elé, mely alkalmas arra, hogy a XX. század bukott pártjai és politikusai zsákmányszerző politikája helyett az ország felvirágoztatását hozza el minden magyar család számára.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.