OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2016. május 29., vasárnap 19:06

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2016. május 29., vasárnap (OS) - Hősök napja alkalmából

    A magyar hősök emléknapján emlékezünk és fejet hajtunk azon katonák és civilek előtt, akik életüket áldozták hazánk biztonságáért, szabadságáért és függetlenségéért.

Magyarország biztonságának sarokköve ma is a Magyar Honvédség. Emellett hazánk számára óriási érték, hogy a világ legerősebb katonai és politikai szövetségének, a NATO-nak, és az egyik legnagyobb politikai és gazdasági közösségének, az Európai Uniónak vagyunk tagjai. Hazánk biztonsága érdekében ugyanígy nélkülözhetetlen a modern, professzionális haderő fenntartása és a XXI. század követelményeinek megfelelő folyamatos fejlesztése, az ehhez szükséges feltételek biztosítása pedig a mindenkori kormányzati és honvédelmi politikai vezetés felelőssége.

Ugyanilyen fontos a Magyar Honvédség állományának tettekben is megvalósuló megbecsülése, hisz ők azok a nők és férfiak, akik akár életük kockáztatásával is biztosítják hazánk biztonságát. Az, hogy a Magyar Honvédség még el tudja látni egyre sokasodó feladatait, csak az állomány áldozatvállalásának és elhivatottságának köszönhető.

Ma a hősökre emlékezünk, akik életüket áldozták Magyarországért. Ám ma az is feladatunk, hogy köszönetet mondjunk a Honvédség állományának, akik nap, mint nap bizonyítják elhivatottságukat és felkészültségüket hazánk biztonságának megőrzésében!

Demeter Márta
országgyűlési képviselő
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.