OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2016. július 30., szombat 09:53

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. július 30., szombat (OS) - Nemzetbiztonsági okokból azonnal fel kell függeszteni a letelepedési kötvények árusítását!

        A pénzéhes Fidesz kifejezetten szorgalmazza a bevándorlást, hisz immár 16 ezer, azaz egy városnyi bevándorlót csábítottak Magyarországra. Ezzel a Fidesz-közeli off-shore cégek eddig több mint 100 milliárd forintot kaszáltak. Vajon Orbán Viktor mennyit kap ebből az extraprofitból?
     Hazugság, hogy szigorítottak volna a szabályokon. A Fidesz-kormány jelentősen könnyítette a pénzért történő bevándorlást: az idegenrendészeti eljárás ideje 70 napról 30 napra csökkent, az ellenőrző szakhatósági eljárások, azaz a biztonsági ellenőrzés, időszakát pedig 20 napra csökkentették.
     A Fidesz nem adhatja el saját zsebre Magyarország, a magyar emberek biztonságát, ezért a letelepedési kötvények forgalmazását azonnal fel kell függeszteni! Követeljük azt is, hogy az illetékes hatóságok azonnal vizsgálják ki az összes letelepedési kötvényügyletet és vásárlót, és hozzák nyilvánosságra ennek a vizsgálatnak az eredményét!

     MSZP

Bővebb információ: Demeter Márta, országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.