OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2016. augusztus 4., csütörtök 13:41

A Máltai Lovagrend (KMFAP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. augusztus 4., csütörtök (OS) - Hamis állítások az index honlapján – per indul ellene. Jogerős bírósági végzés sem érdekelte az index internetes portált és nem tett eleget helyreigazítási kérelmünknek, ezért sajtó- és kártérítési pert kezdeményezünk ellene.

    Elfuserált háttérhatalomnak csorgatta az MNB a közpénzt – címmel 2016. július 21-én megjelent cikkében a következő téves állításokat jelentette meg (amelyek részletes kifejtését a főszerkesztőnek elküldtük, de nem reagált rá):
      - A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetségéről (KMFAP) állovagrendként írt, miközben rendünk a XI. században alapított ősi rend örököse, ezen állításunkat magyar és olasz jogerős bírósági végzések erősítik meg.
     - A cikk állításával ellentétben a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) és a John Henry Newman Oktatási Központ között soha nem volt és nincs kapcsolat
     - A cikk nem veszi figyelembe, hogy Kertész-Bakos Ferenc oktatással kapcsolatos munkájának megkezdésekor felfüggesztette a lovagrendünkkel kapcsolatos tevékenységét.
     - A Pro Deo Egyetemről kamuegyetemként ír, viszont alapítványának magyarországi akkreditációja van felnőttképzésre

     Kiadó: Máltai Lovagrend (KMFAP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.