OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2016. szeptember 25., vasárnap 14:19

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. szeptember 25., vasárnap (OS) - EP-képviselői nyíltlevél-sorozat Magyarország polgáraihoz: saját magából csinált hülyét a Fidesz menekültügyben!

    A Habony-kommandó tagjaként Dömötör Csaba államtitkár reagált a kormányfő helyett, válaszában azonban csak csapkodó nyolcévezésre futotta, illetve annak betanult felmondására: a kormány nem gondolja, hogy a munkaerő-piaci problémákra a bevándorlás megoldást adna. A baj ezzel mindössze annyi, hogy a Fidesz máig hatályos választási programjában (’Igen, Magyarország többre képes!’/2009) szó szerint ez szerepel: "A Fidesz elsődlegesnek tartja, hogy Magyarország a majdani közös európai bevándorlási politika keretében aktív migrációs politikát folytasson, konkrét elképzelésekkel, határozott célokkal. Támogatjuk Magyarország munkaerő-szükségletének függvényében olyan migránsok hosszabb-rövidebb távú munkavállalását, illetve letelepedését, akik esetében sikeresen elősegíthető a magyar társadalomba való beilleszkedés."

Azt a munkaadóktól tudjuk, hogy közel kétszázötvenezer embernek azonnal munkát tudnának adni, annyi szakember vándorolt külföldre. De, az Orbán-kormány nem a tömegesen kivándorolt és tettre kész fiatalokat akarja hazacsábítani. Inkább közpénz-milliárdokat költ arra, hogy minél mélyebben átitassa gyűlölettel a magyar embereket.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.