OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2016. október 27., csütörtök 19:50

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2016. október 27., csütörtök (OS) - MEGHÍVÓ - Végéhez érkezik a 14-24 éves korosztály számára meghirdetett, a DUE Médiahálózat által szervezett 56 kérdés "56-ról - Nagy Diák "56-os Teszt. A háromfordulós országos vetélkedő középdöntőjét és döntőjét a hétvégén tartják a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Központi épületében. A kvízkérdések mellett izgalmas kulturális és szórakoztató műsorral várják a résztvevőket. Az eseményre szeretettel várjuk a sajtó képviselőit!

    
A program:

A kvízkérdések mellett izgalmas kulturális és szórakoztató műsorral várják a résztvevőket. A játékosok a tesztek között részt vehetnek egy különleges, mini történelem-órán Baczoni Dorottya történésszel, exkluzív irodalmi válogatást hallgathatnak kevéssé populáris '56-os művekből, de fellép Horányi Juli énekeső, és előadja legújabb írását Bánki Beni slammer is. A program végén pedig kihirdetik a Nagy Diák '56-os Teszt első helyezettjét, aki egy vadonatúj iPhone 7 típusú okostelefont nyer, valamint a második és harmadik helyezettet, akik egy-egy tablettel lehetnek gazdagabbak.

A verseny házigazdája:
Szabó Tamás műsorvezető

További részletek: www.56kerdes.hu

Az 56 kérdés '56-ról - Nagy Diák '56-os Teszt az 1956-os Emlékbizottság támogatásával valósul meg.

Részvételi szándékát kérjük visszajelezni  a pretz.nikolett@prgarden.hu címre.

További információ:

Pretz Nikolett
sajtóreferens
20/353-2129

     Kiadó: Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.