OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2016. november 23., szerda 14:35

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. november 23., szerda (OS) - A fiatalok boldogulási esélyeiről 1956 tükrében – a KEP Fórumon

    Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára létrehozott Emlékbizottság támogatásával 2016. november 22-én délután került megrendezésre a fiatalok boldogulási esélyeit 1956 tükrében vizsgáló ifjúsági kerekasztal fórum. A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán rendezett eseményen többek között Dr. Szalók Csilla, a BGE Turizmus Intézeti Tanszékének intézetvezetője, a rendezvény levezető elnöke, moderátora, Dr. Czeglédi József, a Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) elnöke, a forradalom résztvevője, Dr. Tóth Eszter Zsófia, a VERITAS Történetkutató Intézet tudományos főmunkatársa, Dr. Marossy Endre, hadtörténész, címzetes főiskolai docens, Dr. Garaczi Imre, a Társadalomtudományi folyóirat főszerkesztője, valamint Dr. Remenyik Bulcsú, a KEP titkára tartottak színvonalas előadást.
A rendezvény közel 100 fős közönsége nagy érdeklődéssel kísérte a prezentációkat, melyek olyan kérdéseket taglaltak, mint: "Hogyan él 1956 szellemisége a mai fiatalság körében", "1956 – Fiadnak hagyd örökül", "A veszprémi egyetemisták sorsa az 1956-os események tükrében", "1956, mint turisztikai termék" és "A fiatalok esélyei a munkaerőpiacon" (a BGE felmérései alapján). A KEP elnöke köszöntőjében kiemelte, hogy az egyesület a 60-dik évforduló kapcsán idén már többször foglalkozott az 56-os forradalom témájával.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.