OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2017. február 21., kedd 13:40

A Harley Tulajdonosok Klubja közleménye
    Budapest, 2017. február 21., kedd (OS) - Vadság, szenvedély, lázadás, az élet rockkal és szabadsággal fűszerezve, két életérzés, amely kéz a kézben jár és összeforr. Jelen esetben egy férfi személyében, aki igen nagy utat tett meg, akinek gyermekkori álmai valóra váltak, de újra és újra képes visszamenni a gyökerekhez és megélni a pillanatot. És ha már megvalósult álmok, vagy, ahogy Sidi mondja, "igazi Hollywoodi story - közhely ide vagy oda", a Tankcsapda gitárosát az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett a Harley-Davidson magyarországi nagykövete.

    Sidi már egészen fiatalon, kis-srác korában szerelembe esett, először úgy 10 évesen a zenébe, majd később a motorozás ejtette rabul. Zenerajongóból, zenésszé, majd igazi rocksztárrá vált.
Ha motor, akkor pedig a nagy álom egy Harley-Davidson volt, 16 évesen a 251-es MZ nyergében úgy motoroztunk, hogy azt képzeltük, hogy egy Harley." – emlékszik mosolyogva vissza
Aztán úgy 1 éve végre már saját Harley-jára pattanhatott fel, és mint mondja, azóta még a közértbe is azzal megy, esténként felül és sokszor cél nélkül nekivág egy pihentető, 1,5-2 órás túrának az Alföldön.
Sidinek nemcsak a motorok, de a H-D motoros és divatruházata is bejön, mert ugyanazt az öntörvényű üzenetet közvetíti, mint a rock zene, a szabadságot. Az öltözködés egyben önkifejezés is, így örömmel képviseli a legendás márkát a nagyközönség felé. A teljes interjú itt olvasható: http://tinyurl.hu/3512/
     Kiadó: Harley Tulajdonosok Klubja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.