OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. április 23., vasárnap 20:57

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. április 23., vasárnap (OS) - Liberálisok: a széleskörű ellenzéki együttműködés hozhat kormányváltást

    Ma két időközi önkormányzati választást tartottak Budapesten. Sajnálatos, hogy mindkét körzetben igen alacsony volt a részvétel: 18 óráig a VIII. kerületben 15,66 százalék volt a részvételi arány, míg a XIV. kerületben a 17 órai adatok alapján 22,4 százalék. Zuglóban Bitskey Bence, a DK-MSZP-Párbeszéd jelöltje győzött, Józsefvárosban pedig a Fidesz jelöltje, Sántha Péterné szerzett mandátumot. A győztes jelölteknek a Liberálisok ezúton is gratulálnak, és jó munkát kívánnak nekik a képviselőtestületben.
A Liberálisok Zuglóban Drevenka  Mónikát támogatták, Józsefvárosban pedig Románné Bolba Mártát. Mindketten olyan hiteles, civil jelöltek, akik életpályájuk alapján méltók arra, hogy a jövőben részt vegyenek a közéletben.
A Liberálisok köszönik a jelöltek munkáját, és bíznak abban, hogy az eredményekből a demokrata ellenzéki erők levonják a tanulságot, és konstruktív tárgyalásokat folytatnak annak érdekében, hogy a 2018-as parlamenti és a 2019-es önkormányzati választásokon a demokratáknak csak egy jelöltje legyen minden választókerületben és választókörzetben. Ebben az esetben a Fidesz legyőzhető mindkét választáson.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.