OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 9. péntek
Ismertető


2017. április 25., kedd 21:40

A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2017. április 25., kedd (OS) -

    A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége 2017. április 25-én tartotta éves Küldöttgyűlését a Nemzeti Közszolgálati Egyetem dísztermében.
Hazuga Károly nyá. altábornagy, a BEOSZ elnöke üdvözlő szavait követően, a Szövetség – szavazati joggal rendelkező – 76 önálló tagegyesületének, valamint két tagszövetségének küldöttei és a meghívott vendégek meghallgatták és megvitatták a Szövetség elnökségének 2016. évi beszámolóját, a 2016. évi gazdálkodásról szóló beszámolót, a Felügyelő Bizottság beszámolóját, majd a Tanácsadó Testület és a "Bajtársainkért" Alapítvány Kuratóriumának tájékoztatóját, a 2017. évre szóló munka- és rendezvénytervet és a 2017. évi pénzügyi tervet. Az írásos előterjesztések és az elhangzott szóbeli kiegészítések feletti vita után a küldöttek döntöttek a beszámolók és a 2017. évi tervek elfogadásáról. Ezt követően került sor az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság és a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége Együttműködési Magállapodásának aláírására, Szűcs Imre ezredes, parancsnok és Hazuga Károly nyá. altábornagy, elnök részéről. Az aláírási ceremóniát követően a Küldöttgyűlés elfogadta két szervezet tagfelvételi kérelmét és további szervezeti kérdésekben döntött.  Önzetlen munkájukért számos személy és egyesület vehette át a Magyar Honvédség Összhaderőnemi parancsnokának, valamint a BEOSZ elnökségének elismeréseit.

     Kiadó: Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.