OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. május 22., hétfő 11:16

A Forgalmazók az Egészségért közleménye
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) - Meghívó. Az EMMI, NFM, NAV és a Kormányhivatal tájékozó előadásai egészségügyi szolgáltató vállalkozások részére.

    Ezúton Tisztelettel meghívjuk és várjuk az egészségügyi szolgáltató vállalkozások munkatársait a Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ) ingyenesen látogatható szakmai programjára.

A kormányzati háttérintézmények 2017. januári átalakítását követően több állami szervezet is átalakult, megszűnt vagy hatáskörét a területi Kormányhivatal vette át, valamint több jogszabály is megváltozott. Sok olyan jogszabály van, ami többféleképpen is értelmezhető. A vállalkozások jogszerű működését és a gyógyászati segédeszközöket támogatással forgalmazó GYSE szaküzletek, patikák szolgáltatását felügyelő szervezetek – a szervezők tapasztalatai szerint - gyakran megyénként eltérő szempontok alapján ellenőriznek, esetleg büntetnek.

A rendezvényen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és Budapest Főváros Kormányhivatala felkért szakértői a résztvevők előzetesen összegyűjtött egyéni problémafelvetésére és jogszabály értelmezési anomáliákra válaszoló előadásokat tartanak majd.

A részletes program: http://hatosag.gyogyasz.hu/index.php/hivatali-hatosagi-tajekoztato

Az eddig beérkezett kérdések, az előadások várható tartalma a megadott honlapon található meg.

     Kiadó: Forgalmazók az Egészségért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.