OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2017. augusztus 20., vasárnap 20:13

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. augusztus 20., vasárnap (OS) - Szent István király példáját kell követnünk ma is.

    Párhuzamot vonva múlt és jelen között a helyettes államtitkár kijelentette: "Az elmúlt esztendőkben Magyarország Kormánya a választóktól kapott példátlan felhatalmazás közjogi talaján állva, megvalósíthatta programját és kivezette az országot abból a mély válságból, amelybe elődei téves gazdasági és társadalompolitikai diagnózis alapján belehajszolták." Hozzátette: "A gazdaság megújítását szolgálja többek között az Eger városát is érintő Modern Városok Programja is, amelynek célja, hogy olyan erőközpontok jöjjenek létre szerte az országban, amelyek elősegítik és támogatják a vidék fejlődését."

Dr. Latorcai Csaba emlékezett arra is, hogy szent királyunk halála előtt felajánlotta koronáját, hogy Mária országaként minden küzdelmünkben megmaradhassunk. Mint mondta: "… a történelem most ismét választás elé állít bennünket. A tét nagy: megmaradásunk és egész Európa jövője. A lelki, szellemi és morális megújulás sürgető, amelyhez bátorságra, bölcsességre, szilárd hitre és kitartásra van szükségünk. Legyen ehhez segítségünk Szent István példája és öröksége." – zárta beszédét a helyettes államtitkár.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.