OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2017. szeptember 12., kedd 17:14

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 12., kedd (OS) - A közszférában dolgozók csak akkor lesznek rendesen megfizetve, ha a Botka-kormány leváltja a Fideszt

    Orbán Viktor aljasul lenyúlta 150 ezer közszférában dolgozó ember pénzét. A kormányfő személyesen döntött arról, hogy a közszférában dolgozók bérkompenzációjából 900 millió forintot elvesz. Olyan emberek pénzét nyúlta le Orbán, akik már 8 éve nem kaptak semmilyen fizetésemelést és emiatt – miközben az államnak dolgoznak – napi szinten nélkülöznek.

Ez az orbánizmus: egy élősködő, cinikus hatalom, amely rendszert csinál abból, hogy a saját dolgozóit is meglopja. Néhány napja a szociális munkások bérpótlékából nyúltak le 90 millió forintot és egy bicikliversenyre költötték. De lopnak mindenkitől: a gyermekétkeztetéssel például azt játsszák, hogy az év közben megítélt milliárdokkal egész évben dicsekszik a Fidesz, majd év végén suttyomban visszaveszik a pénzt és a fideszes önkormányzatoknak adják.

A közszférában dolgozók csak akkor lesznek rendesen megfizetve, ha a Botka-kormány leváltja a Fideszt. Ez az ajánlata Botka Lászlónak minden állami alkalmazott számára 2018-tól.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.