OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2017. október 9., hétfő 11:08

A Down Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. október 9., hétfő (OS) -

    Az idei esztendőben fennállásának 25 éves jubileumát ünneplő Down Alapítvány rendezvénysorozata keretében a Betegápoló Irgalmas Rend, a Budai Irgalmasrendi Kórház és a Down Alapítvány összefogásának eredményeként létrehozott Down Egészségközpont ünnepélyes felszentelésére kerül sor.
Az Egészségközpont küldetése, hogy akadálytalan hozzáférést biztosítson a sérült, fogyatékos, egészségkárosodott emberek számára az őket megillető személyközpontú, jó minőségű és teljes körű szolgáltatásrendszerhez. Az Irgalmasrendi Kórházban működő Koordinációs Központ elsősorban az egészségügyi ellátásokra koncentrál, ugyanakkor fontosnak tartja a holisztikus szemléletű segítségnyújtást, tehát az ide érkező ügyfelek szociális problémáinak megoldásában is aktívan részt vállal, kinyitva számukra a Down Alapítvány és társszervezeteinek szolgáltatásrendszerét, tanácsadó szolgálatait.

     Kiadó: Down Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.