OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2017. október 27., péntek 09:28

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. október 27., péntek (OS) -

    Szigetvári Viktor: Hagyjon fel az orosz propagandahírek gyűlöletkeltést szolgáló terjesztésével a Fidesz!
Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke felháborítónak tartja, hogy a Fidesz már olyan, nyilvánvalóan orosz álhíreket terjesztő forrásokkal próbálja igazolni állításait, mint a DC Leaks. Az Együtt választmányi elnöke felszólítja a Fideszt, hogy hagyjon fel az orosz érdeket szolgáló propagandával. Inkább a hazánk nyugati szövetségeseivel való együttműködésre koncentráljon.
Hidvéghi Balázs, a Fidesz szóvivője azt nyilatkozta, hogy konkrét bizonyítékok állnak rendelkezésre arról, Brüsszel a "Soros-hálózat" fogságába került. A 24.hu arról számolt be, hogy Hidvéghi a DC Leaks által publikált adatokra hivatkozva próbálta alátámasztani állítását, azt azonban már nem közölte, hogy a Washington Post erről szóló újságcikke szerint a szivárogtatásnak helyt adó honlap az orosz kormányhoz köthető. A Forbes amerikai kiadása pedig arról írt, hogy a DC Leaks mögött sejtett orosz hackercsoport rendszeresen csempész hamis adatokat az általuk megjelentett leleplező információk közé.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.