OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2017. november 4., szombat 12:02

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2017. november 4., szombat (OS) - Emlékezzünk ma a magyar forradalom hőseire!

    November 4-én az 1956-os forradalom hősei emlékére Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, társelnök és Juhász Péter, az Együtt elnöke koszorút helyeztek el a 301-as parcellánál, azokra az emberekre emlékezve, akik életüket adták a magyar szabadságért.
Juhász Péter hangsúlyozta, hogy minden nap fontos emlékeznünk azokra a hősökre, akik az országért és a szabadságunkért kiálltak. Az 56-os forradalom elbukása nagyon rossz emlékeket idéz, de ne feledjük, nekünk ma is minden nap nagyon fontos kiállni a szabadságunkért és ennek szellemében kell élnünk.
 Karácsony Gergely szerint ennek a napnak az a nagyon fontos üzenete van számunkra, hogy Magyarországra az elnyomás mindig keletről érkezett, a szabadság eszméje pedig mindig nyugatról. Ezt az örökséget hagyták ránk mindazok, akik az életüket adták a hazaért, nekünk pedig ezt kell minden nap újraértelmeznünk, akkor is amikor politikai döntéseket hozunk.
Párbeszéd Sajtó
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.