OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2017. november 6., hétfő 15:58

A Demokrata Párt közleménye
    Budapest, 2017. november 6., hétfő (OS) - Szavazatmigránssá silányítja Orbán a határon túli magyarokat - A nemzethez tartozás és az egység illúziója politikai foglyokká teszi a határon túl élő magyarságot. A csapdát felállító Orbán az egykori hazájuktól elszakadt magyarok érzéseit használja ki, hogy migránsként vonszolja be őket a politikai országhatárok közé. A magyar adófizetők számára az eltartottak számát milliós nagyságrenddel növeli meg, miközben nemzettestvéreinktől nem várhatjuk el, hogy hozzá is tegyenek a közös ügyekhez, mint a drámai egészségügy vagy oktatás. Kiszolgálóvá silányítja azokat, akik elfogadják a populista demagógiát, hogy az "anyaország" vigyáz rájuk. Nem vigyáz. Kiteszi őket annak, hogy mindenki céltáblái legyenek.

    Nincs senki, aki akarná, hogy a saját családja dolgába - amelyben ő a kenyérkereső - mások szóljanak bele. De Orbán a magyarság álarcában kommunista vezényszavakkal erőszakol ránk nem létező ideológiai közösséget. Szavazatmigránssá silányítja a határon túl élő nemzettestvéreinket. Alattomos módon pusztít és szerez: pusztítja a politikamentes valós összetartozást, hogy szavazatokat szerezzen. Mindezt a mi pénzünkből, érzelmek megcsalásával.

Kósa Sándor, a Demokrata Párt elnöke szerint: "Nem, ne legyen szavazati joga annak, aki nem viseli annak következményét. És igen, összetartozunk. E kettő pedig nem áll szemben egymással. Kiállunk a magyarokért bárhol is élnek, és a demokráciáért, bárhogy is próbálja Orbán elpusztítani."

http://demokratapart.eu

     Kiadó: Demokrata Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.