OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2017. november 9., csütörtök 15:10

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye
    Budapest, 2017. november 9., csütörtök (OS) - "Némuljon el a törpe minoritás, mely erőszakolni akarja a ház határozatait!" (Kossuth)  Avagy mit akarnak a Liberálisok a magyar parlamentben?

    A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) szerint a teljes ellenzék is hibáztatható azért, ha a Fidesz leválthatatlan maradna. Fura, hogy olyan erőtlen, néhány tucat taggal rendelkező pártok is küszködnek a bejutásért mint a valamikori SZDSZ maradékot képviselő Magyar Liberális Párt. Mindezt nem is akárhogyan. Mindenki meglepődne, miként próbálnak mindent megtenni 2-3 parlamenti helyért a liberalizmust méltatlanul képviselő, önjelölt vezetői. Erről fog az elkövetkező napokban több információt kiadni a Vállalkozók Szövetsége.
Az ellenzék ilyen erőkkel tárgyal mint a kormánynak oly kedves Liberálisok, miközben egymással kellene megegyezniük, hogy legalább a Fidesz kétharmadát megelőzzék. A VSZ felszólítja az ellenzéket, hogy ideológiai tömbökbe rendeződve egyezzen meg, de csak az arra méltó, valódi pártokkal, továbbá a parlamenti kívüli ellenzéket is arra biztatja, hogy szövetkezzenek, és próbálják leváltani a Fideszt.

CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!  

Vállalkozók Szövetsége (VSZ) tel: 06-70-3989160 info@vallalkozokszovetsege.com  http://vallalkozokszovetsege.com/ https://www.youtube.com/watch?v=ec1ANlBDksg https://www.youtube.com/watch?v=TpyGz8hggj8 https://www.youtube.com/watch?v=PxU7sAdZLyk

     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.