OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. november 24., péntek 13:07

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) - Erőltetik a Soros-konzultációt - A Liberálisok a Magyar Postához és Lázár Jánoshoz fordulnak

    A Magyar Liberális Párt közérdekű adatigényléssel fordul a Magyar Postához és a Miniszterelnökséghez, hogy kiderüljön, hányan küldték vissza valójában a nemzeti konzultációt. A Liberálisok nem lepődnének meg azon, ha az Orbán-kormány nemcsak Soros György céljaival, hanem a konzultáció eredményességével kapcsolatban is félre tájékoztatná a közvéleményt. A kormány állítása szerint eddig több mint 1,7 millió válasz érkezett. A Liberálisok azt kérik a Magyar Postától és a Miniszterelnökségtől, hogy mutassák be a visszaküldött konzultációkról szóló igazolásokat és jelentéseket. Szeretnénk tudni, pontosan hányan töltötték ki online, és hányan küldték vissza levélben a Soros-konzultációt. Szeretnénk, ha a kormány meggyőzné a közvéleményt arról, hogy a konzultációt csak természetes személyek tölthetik ki, és egy ember több konzultációt nem adhat le.

A Magyar Liberális Párt továbbá arra kéri a kormányt, hogy a határidő meghosszabbítása helyett azonnal állítsa le a nemzeti konzultációt, miután Soros György személyesen cáfolta meg a vele kapcsolatos állításokat. A Liberálisok szerint a konzultáció folytatásával a kormány elismeri, hogy nem az emberek véleményének megismerése, hanem az állampolgárok félrevezetése a célja. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kormány a költségvetés terhére milliárdokat költ el hazugságoktól hemzsegő, gyűlöletkeltő pártpropagandára.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.