OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2017. december 2., szombat 12:13

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. december 2., szombat (OS) - Fejezzék be az összeesküvés elméletek gyártását vagy álljanak elő a bizonyítékokkal!

    Hónapok óta más se ömlik a kormánypropagandából, mint Soros György és a civil szervezetek démonizálása. Forró ősszel, zavargásokkal riogattak, mindenféle összeesküvés-elméleteket gyártottak, miközben soha semmilyen konkrét bizonyítékot nem tudtak felmutatni. Tegnap Lázár János és Kovács Zoltán folytatta ezt a sort bármilyen konkrét tény említése nélkül, állítólagos nemzetbiztonsági értesülésekre és bizonyítékokra célozgatva.

Sajtótájékoztatón, tévéműsorokban meg lehet úszni a tényekkel való szembesítést mindenféle ködös nemzetbiztonsági dumára hivatkozva. Azonban a Nemzetbiztonsági Bizottság előtt joguk és kötelességük bemutatni az állítólagos bizonyítékokat. Ezért a soron következő, jövő csütörtöki bizottsági ülésen elvárjuk az állítólagos nemzetbiztonsági jelentések ismertetését.

Ha erre nem kerül sor, akkor az nyilvánvaló beismerése annak, hogy "Soros-terv"nem létezik, és amit látunk csak egy igen drága kampányfogás.

Molnár Zsolt,
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.