OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 6., szerda 13:00

A Magyar Demokratikus Unio MDU közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) -

    A Magyar Demokratikus Unió Párt elnöksége eleget téve a meghívásnak látogatást tett Kárpártalján 2017. december 2-án (Munkács, Beregszász) Nagyon szomorúan vettük tudomásul, hogy a Kárpátalján élő magyarok életkörülményei nagyon rosszak. A tárgyalások sikeresek voltak, megállapodást kötöttünk a 2018-as Magyarországi és a 2020-as Ukrajnai választásokra. Észre kellett vennünk azt a tényt, hogy igen intenzív kampányt folyik a kettős állampolgársággal rendelkező magyarok körében. Például segélyek folyósításával, pályázatok kiírásával, a nyertesek azonnali kifizetésével, és még folytathatnánk. Az ide irányuló összegeket igazán lehetne hazánk területén is a szegényebb rétegekre fordítani. Felmerül a kérdés mi lesz ezekkel a kettős állampolgárságú Ukrajnában élő magyarokkal, ha csökken a kampány intenzitása?

Magyar Demokratikus Elnöksége

     Kiadó: Magyar Demokratikus Unio MDU

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.