OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. december 7., csütörtök 11:00

Az Európai Alternatíva Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) - Mellár Tamás pécsi jelöltségét támogatja az Európai Alternatíva Párt.

    A külföldön élő magyarokat tömörítő és Európa szerte polgári engedetlenséget kezdeményező Európai Alternatíva Párt támogatja Mellár Tamás pécsi független jelöltként történő indulását a 2018-as Országgyűlési választásokon.

A támogatásról szóló már meglévő előzetes megállapodást Mellár Tamás és Somogyi Péter, az Európai Alternatíva Párt elnöke a mai napon véglegesítették.
Megállapodásunk egy újabb, jelentős lépés a 2018-as kormányváltás felé.

Az Európai Alternatíva Párt abban bízik az eddigi tapasztalatok és a meglévő jelöltek alapján,, hogy olyan képzett, kiváló nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkező jelölteket tud állítani akik érdemben hozzájárulhatnak 2018-tól Magyarország fejlődéséhez.

Az Európai Alternatíva Párt jelöltjeinek külön előnye, hogy minden tekintetben függetlenek a jelenlegi kormánytól, nem félnek vállalni a véleményüket és annak következményeit.

A Párt mind a 106 körzetben jelöltet fog állítani és egyedüli pártként a bejegyzett 222 közül nem fogad el állami kampánytámogatást. Az Alternatíva a kampányt a külföldön élő magyarok adományaiból fedezi.

Részletek:
www.europaialternativa.hu
www.facebook.com/europaialternativa
     Kiadó: Európai Alternatíva Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.