OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. december 7., csütörtök 15:40

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) - Az ügyészség után az Állami Számvevőszéket is kampányüzemmódba kapcsolta a Fidesz?

    Mivel az Állami Számvevőszék most alaposan utána járt Simicska Lajos plakátjainak és tiltott párttámogatásra bukkant, reméljük, hogy újból megvizsgálják a Fidesz 2010-es plakátcsalását. Most már tudják, hogy hogyan lehet felismerni a törvénytelenséget, úgyhogy pótolhatják a mulasztásukat.

Az MSZP feljelentését követően a számvevők és az ügyészek is rendben találták Simicska üzleteit persze, abban az ügyben még a Fidesz volt az ügyfele. A nyáron nem kifogásolták, hogy áron alul kapott a kormánypárt plakátokat. Mi változott? Orbán Viktor már nem nézi jó szemmel, hogy egykori barátja nyíltan a Jobbikot támogatja?

Nem lehet kettősmércét alkalmazni, a Jobbikot és a Fideszt ugyanaz a személy köti össze. Ami törvénytelen a jobbikos Simicskánál, annak törvénytelennek kell lennie az egykori fideszes Simicskánál is. Az üzlet kisebb lett, a pártlogók változtak, de a módszer ugyanaz maradt.

Úgy tűnik, hogy a választások közeledtével a Fidesz már a látszatra sem akar adni: minden állami szervezetet a szolgálatába állít a kampányban, az ügyészség után most az Állami Számvevőszék a soros.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.