OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2017. december 12., kedd 14:18

A Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye
    Budapest, 2017. december 12., kedd (OS) - Az ÉKE feljelentést tett.

    Civil szervezetünk, az ÉKE feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.
2017. 12. 11.-i napon megdöbbenve konstatáltuk, hogy egyesületünk országos elnökének, Száva Vincének facebook oldalát valaki feltörte és emlékoldallá alakította át, azt a látszatot keltve, hogy az elnök úr elhalálozott.

Elnök úr folyamatosan telefonos hívásokat kap a megdöbbent családtagoktól és civil szervezetünk tagjaitól és szimpatizánsaitól. Továbbá Európa több országából, az Amerika Egyesült Államokból és Kanadából is érkeznek telefonhívások. Hiszen sokan komolyan vették, a fenyegető történéseket, sokukat mélyen megviselték, lelkileg mélyen megrázták a történtek.

Száva Vincét, a többség politikusként és fáradhatatlan jogvédőként ismerhette meg, aki karitatív jellegű munkájával rengeteget tett polgártársai életének jobbá tételéért, konfliktusban álló felek megbékéléséért, és sok más területen is munkálkodott. A Magyarországi Nemzeti- Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete (ÉKE) elnöke, mely 2014-től állami támogatás nélkül végez önkéntes munkát, hazánkban és külföldön egyaránt.
Elnök úrról közismert, hogy rendszeres és jogos bírálattal illeti a magyar szélsőjobboldalt, legfőképpen a Jobbik Magyarországért Mozgalom szélsőséges, gyűlöletkeltő pártot.

     Kiadó: Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.