OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2017. december 22., péntek 06:22

A Brózik Tibor Taksonyi Diáksport Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. december 22., péntek (OS) - Sportcsarnok épül Taksonyban: egy példa arra, hogy egy kis, diáksport egyesület is mer nagyot álmodni. És ez az álom most megvalósulni látszik.

        "A célunk eléréséhez, hogy a taksonyi gyerekek egészséges, sportszerető felnőttekké váljanak egy lépéssel közelebb kerülhetünk. Szeretnénk büszkén mondani, hogy Taksony az a település, ahol mindenki számára elérhető a sport, ahol a sport által közösségek jönnek létre, ahol a sport az emberek mindennapjainak részévé válhat." – mondta megnyitó beszédében Gera Imre, a Brózik Tibor Taksonyi Diáksport Egyesület elnöke a taksonyi sportcsarnok alapkőletételén.
     Az egyesület 2016-ban nyújtotta be sportfejlesztési programját a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségéhez egy "Tornaterem és kosárlabda csarnok" megépítésének tervével.
     Az előkészítő munkákat követően 2017. október 21-én megkezdődött a közel 1000 négyzetméteres sportcsarnok kivitelezése. Az előterében egy 130 nm-es aula és egy komfortos, nagyobb rendezvények kiszolgálására is alkalmas büfé helyiség kerül elhelyezésre. Az emeleti lelátóról – egy U alakú galériáról – lehet majd figyelemmel kísérni a rendezvényeket, sporteseményeket. Szintén az emeleten lesz két (egybenyitható) kondicionáló terem, valamint a szükséges kiszolgáló helyiségek (vizesblokkok, orvosi szoba, tanári, öltözők.) A játéktér szintjére kerülnek a műszaki helyiségek és a szertárak.

Az egymilliárd forintot meghaladó beruházás a szerződés szerint 15 hónapot vesz igénybe.
     Kiadó: Brózik Tibor Taksonyi Diáksport Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.