OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. december 30., szombat 20:10

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - 2018 a politikai elit és a bankok elszámoltatásának az éve lesz a Vállalkozók Szövetsége(VSZ) szerint.

        A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) az induló pártok közül programja szerint az országban egyedüliként, a választások után nem csak a politikai elitet számoltatja el, hanem az összes bankot és pénzintézetet  is a devizahitelesek (SEvizások) kifosztása ügyében. Egyben kötelezi a bankokat, hogy a sosem volt deviza, extra és extrém nyereségéről mondjanak le, hiszen nem illeti őket. Milliókat döntöttek nyomorba a politika (háttér)támogatásával. Miközben egyes politikusok még segítették is a forint romlását, sortolással rontva azt. Százak  lettek öngyilkosok, tízezrek hajléktalanok, százezrek vagyontalanodtak el a végrehajtási kifosztások miatt. Százezrek menekültek el a hazájukból a kormányzati kényszer-intézkedések miatt. Gyakorlatilag milliók életét tették kilátástalanná a bankok és kiszolgálóik. Mindez megengedhetetlen lett volna, de a  politika asszisztált mindehhez, pedig segíteniük  kellett volna a reménytelen helyzetbe került SEVIZAhiteleseken.
     Ennek véget fog vetni a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) a szövetségeseivel és elszámoltatja a bankokat. Ám, kéri hozzá az ország népének segítségét, támogatását, mert a VSZ jelszava szerint:
"CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET"
info@vallalkozokszovetsege.com  06-70-398-9160

http://vallalkozokszovetsege.blog.hu/

https://www.youtube.com/watch?v=ec1ANlBDksg

https://www.youtube.com/watch?v=TpyGz8hggj8

https://www.youtube.com/watch?v=PxU7sAdZLyk

     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.