OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2018. január 2., kedd 06:46

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállakozók Szövetsége(VSZ) ellenzéki tömörüléséhez csatlakozott! A VSZ HARMADIK ERŐ -Magyarok Magyarországért 2018 programja megfelelő az országnak és az új rendszerváltásnak.  Az FGRP Párt Ideológiája! (1)

    A Földművelők-, Gazdálkodók, és az Új Élet Rendszerváltó Pártja 2014.12.31. napon vált hivatalosan is bejegyzett párttá, Blazovich Tímea elnök asszony vezetése mellett.
A párt megalakulását a valós tenni akarás motiválta azokért az emberekért, akik elvesztették a reményt egy jobb élet iránt, akik csalódtak a különböző izmusokban, oldalakban, pártokban.
Az FGRP nemzetben gondolkodó, ember-központú politikát folytat, mentes minden jobb-, és baloldali eszmei ráhatástól, nem követ izmusokat.

Célunk a Magyar társadalom hagyományainak tisztelettel övezett megtartása, múltjának, szellemiségének elismertetése a világban. Hazánkban az esélyegyenlőség megadása mellett olyan környezet megteremtésére törekszünk, amely lehetőséget ad a kis - és közép vállalkozások felemelkedésére, a mezőgazdaság, az ipar fellendítésére.

Magyarország gazdaságát a kitörési lehetőségei mentén kell fejleszteni! Ezek: a mezőgazdaság, a háztáji, a turizmus, a termálvíz, az alternatív energiaforrások, különösen a geotermikus energia, a tudomány, a hasznos, és ésszerű találmányok TÁMOGATÁSA!
 Lényeges feladat fiataljaink nemzeti öntudatra nevelése, aminek a megvalósítása a KÖTELEZŐ tanügyi programon keresztül lehetséges.

     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.