OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. január 2., kedd 18:27

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. január 2., kedd (OS) - Pofátlanság, hogy a tolvajkormány pénzt kér az emberektől

    A Jobbik elképesztőnek tartja, hogy Orbán Viktor, a tolvajkormány feje, pénzt kér pártjának a választópolgároktól az úgynevezett Soros terv elleni védekezéshez. Felettébb érdekesnek és pofátlannak tartjuk a Fidesz elnökének kérését, hiszen a kormánypárt eddig csak ellopni tudta a közpénzeket, valamint abból stafírozta ki családtagjait, oligarcháit, gazdasági hátországát. Kampányköltéseikkel sem tudtak soha tisztességesen elszámolni, azokat is feketén finanszírozták (2010-es és 2014-es kampányok).
A kormányfő kezdeményezése össze sem hasonlítható a Jobbik adománygyűjtési akciójával, hiszen a legerősebb ellenzéki párt soha egy fillért nem lopott el az emberektől, és egy törvénytelen eljárás ellen, a demokrácia védelmében gyűjt pénzt.
Ellenben a Fidesz ellopott mindent, amit csak lehetett, az adófizetők pénzét a saját kampányaiba és Orbán Viktor hóbortjaiba öntötte. A Jobbik 2018-ban leváltja a korrupt Orbán-kormányt, az ellopott pénzt pedig nem visszakéri, hanem törvényi erővel visszaveszi a Fidesztől, hogy azt Mészáros Lőrinc és az Orbán-család helyett az ország tényleges felvirágoztatására fordítsa.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.