OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 15. szombat
Ismertető


2018. január 3., szerda 14:31

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. január 3., szerda (OS) - Európa romló biztonsági helyzetében a gyermekek védelme az első – reagálás Hajdú Nóra (Együtt) nyilatkozatára

    A Fidesz egyetért azzal, hogy a gyermekekkel foglalkozó közintézmények számára különösen fontos, hogy rendelkezzenek biztonsági tervvel krízishelyzetek, pl. terrortámadás esetére. Sajnos, olyan világot élünk a migráció kezdete óta Európában, amelyben jelentősen romlott a biztonsági helyzet, állandósult a terrorveszély. Franciaországban már haltak meg gyerekek iskola elleni terrortámadásban, német iskolákat is ért terrorfenyegetés. Európa romló biztonsági helyzetében a gyermekek védelme az első.  A gyermekek védelme miatt fontos, hogy a gyermekekkel foglalkozó közintézmények is rendelkezzenek biztonsági tervvel és fel legyenek készülve a teendőkre, a protokollra, amellyel a gyermekeket a lehető legnagyobb biztonságban tudhatjuk krízishelyzet esetén. Felháborítónak tartjuk, hogy az az ellenzék, amely tárt karokkal várja a migránsokat, lebontaná a kerítést, és végrehajtaná a betelepítési kvótát most is felelőtlenül viselkedik és még a gyerekek biztonságát is veszélybe sodorná párpolitikai érdekek miatt.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.