OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. január 10., szerda 16:38

A Miniszterelnökség közleménye
    Budapest, 2018. január 10., szerda (OS) - Hadházy Ákos, az LMP  földmutyikról elhíresült társelnöke ismét nem mond igazat

    1. Sem én, sem a családom soha, semmilyen módon nem kapott 100 milliós közpénz ajándékcsomagokat.
2. Hadházy Ákos valótlanul állítja, hogy bármi közöm lenne a Horizon 2020 Kft-hez. Ezzel szemben az igazság az, hogy nincs és nem is volt semmilyen közöm a céghez.

Hadházy Ákos - mielőtt vádaskodni kezdett - jobban tette volna, ha alapvető fogalmak jelentését értelmezi. Nyilvánvalóan nem tud különbséget tenni a Magyarországon legálisan  munkát vállalók és a migránsok között. Mielőtt jogi lépeseket fontolgat, jobban tenné, ha utána nézne, mi a különbség a munkavállaló, a menekült, az illegális bevándorló és a legális munkavállaló között.
Hadházyt a reménytelen helyzetben lévő LMP újabb kétségbeesett próbálkozásba hajszolta, de szokás szerint csak össze-vissza beszélt.

Kósa Lajos
Megyei Jogú Városok Fejlesztéséért Felelős Tárca Nélküli Miniszter

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.