OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2018. január 12., péntek 14:40

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. január 12., péntek (OS) - DK: Azok építenének atomerőművet, akik barakkot sem tudtak? - Még most kell leállítani Paks2-t!

    A hírek szerint nem feleltek meg az előírásoknak azok az ideiglenes barakkok, amelyeket Paks2 építésének idejére építettek volna. Azok után, hogy a Roszatom Paksra tervezett atomerőművének Finnországba szánt pontos másáról kiderült, hogy veszélyes, valamint napvilágra került az is, hogy a bővíteni akart paksi atomerőmű folyamatosan süllyed, most azzal kell szembesülnünk, hogy azok akarnak atomerőművet építeni, akik még egyszerű, ideiglenes épületeket sem tudnak az előírások szerint előállítani.

A Demokratikus Koalíció szerint még most kell leállítani Paks2-t! A DK-Szolidaritás szövetség a kormányváltás után nem fogja megvárni, hogy a paksi komédiából tragédia legyen; le fogjuk állítani a paksi bővítést. Nem lehet a hazánk és a magyarok biztonságát kockára tenni azért, mert Orbán Viktor így akarja kielégíteni közvetlen főnökét, Vlagyimir Putyint.

Molnár Csaba
ügyvezető alelnök
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.