OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2018. január 17., szerda 18:38

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. január 17., szerda (OS) -

    Az Együtt visszalépteti képviselőjelöltjét Pécsett Mellár Tamás javára a Baranya megyei 1. számú egyéni választókerületben

Az Együtt elnöksége mai ülésén úgy döntött, Mellár Tamás független jelöltet támogatja a Baranya megyei 1. számú országgyűlési egyéni választókerületben. Saját jelöltjét ennek értelmében visszalépteti, és a közös ellenzéki jelölt támogatására kér minden ellenzéki pártot és civil szervezetet.

Az Együtt meggyőződése, hogy a Fidesz 2018 tavaszi legyőzése érdekében minden egyes egyéni választókerületben a legesélyesebb jelöltnek kell indulnia. Ezért is támogatja a párt Mellár Tamás jelöltségét, aki hiteles, konzervatív jelölt, a Fidesz gazdaságpolitikájának szakértő kritikusa.

Mivel Pécsett mindkét egyéni választókerületben legyőzhető a Fidesz, így az Együtt azt kéri az ellenzéki pártoktól, hogy a Baranya megyei 2. számú országgyűlési választókerületben Berkecz Balázst, az Együtt alelnökét támogassák a Fidesz ellen induló egyetlen jelöltként. Berkecz Balázs helyi politikusként a fideszes vezetés legkeményebb és hiteles, szakértő kritikusa.
 
Együtt
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.