OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2018. január 29., hétfő 09:15

A Kéményseprők Országos Szakszervezetének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 29., hétfő (OS) - Veszély a fővárosban! Azonnali és radikális béremelésre van szükség a közszolgáltatások területén

    Továbbá indokolja a bérek növelését az is,hogy a Kormány 2018.január 1-től a munkabérekre rakodó adóterhet, a szociális hozzájárulási adót, a tavalyi 22 százalékról, 19,5 százalékra csökkentette, talán azon nem titkolt céllal, hogy a munkaadók a náluk hagyott összeget béremelésre fordíthassák.Éppen ezért sziklaszilárd meggyőződésünk, hogy a folyamatos, és mindenekelőtt biztonságos közszolgáltatás fenntartását a fővárosban, csak egy azonnali és radikális –  min. 20%-os – mértékű bérfejlesztéssel lehet hosszútávon fenntartani és biztosítani, nem csak a kéményseprés, de véleményünk szerint valamennyi közszolgáltatás esetében!Mindezekről, a pénteki napon, írásban tájékoztattuk az érintett cég, a FŐKÉTÜSZ Kft. ügyvezetőjét és a BVH Holding Zrt. elnök-vezérigazgatóját, Egry Attilát is.
A fővárosi közszolgáltatásban érintett érdekvédelmi szervezeteket pedig arra kérjük és bátorítjuk, hogy ne csak támogassák bérköveteléseinket, hanem csatlakozzanak is a kezdeményezésünkhöz.

     Kiadó: Kéményseprők Országos Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.