OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. február 3., szombat 14:04

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2018. február 3., szombat (OS) - A Fidesz legkérlelhetetlenebb ellenzéke az LMP -

    2017-ben a Lehet Más a Politika országgyűlési frakciója volt a legaktívabb a Parlamentben az Országgyűlés Hivatalának beszámolója szerint. A párt képviselői a többi frakcióhoz képest magasan a legtöbbször interpelláltak, intéztek szóbeli és azonnali kérdéseket, mondtak el napirend előtti felszólalásokat. Az LMP frakciója volt az, amely a legtöbb önálló képviselői indítványt is beterjesztette.

Szél Bernadett, a párt miniszterelnök-jelöltje 2017 szeptemberében nyilatkozott arról, hogy az LMP lesz a kormánypártok legkérlelhetetlenebb ellenzéke a magyar Országgyűlésben: ígéretünkhöz tartottuk magunkat. Az LMP álláspontja szerint az a Fidesz szégyene, hogy a magyar emberek valódi problémáit érintő kezdeményezéseket rendre elutasították, így különösen a dolgozói szegénység felszámolását, az egyszülős családok kiemelt támogatását, és a devizahitelesek kárpótlását célzó törvényjavaslatokat.

Az LMP szerint a tavalyi évben folytatott parlamenti tevékenység is igazolja: a propaganda helyett a valóság és a magyar emberek mellett kiállva kell dolgozni. Fentiek alapján is egyértelmű, hogy az LMP felkészült a kormányváltásra és ezt az áprilisi választásokon egyértelművé tesszük.

LMP sajtó

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.