OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. február 4., vasárnap 16:18

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 4., vasárnap (OS) - Liberálisok: Kövér László, az amatőr bűvész

    Nincs meglepetés, Kövér László beismerte azt, amit a kezdetektől fogva tudunk. A Fidesz nem egy igazságosabb és arányosabb választási rendszert hozott létre, hanem olyat, ahol a lehető legtöbb szavazatot érheti el. A módosítás célja nyilvánvalóan nem a demokrácia, hanem a kormánypárt megerősítése volt.

A Liberálisok nem tekintenek bűvésznyúlként a választókra, hiszünk benne, hogy minden ember szavazata ugyanannyit ér. Tavaly ősszel a demokratikus ellenzék éppen ezért állapodott meg egy új választási törvényben. Április 8-án véget vethetünk az illiberális bűvészkedésnek, és helyreállíthatjuk a magyar demokráciát. Tisztelettel arra kérnénk a Fideszt, hogy addig már ne próbálkozzon olyan újabb trükkökkel, amelyekben az ellenzék eltüntetése a mutatvány!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.