OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 6., kedd 12:55

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) -

    Baranyi Krisztina szerint a fideszesek és a velük szorosan együttműködő pénzemberek belső maffiaháborújának, a kerület sokadik parkolási botrányának ezúttal is a ferencvárosi lakosok a valódi áldozatai. Miközben a kormánypárti politikusok egymás támadásával vannak elfoglalva, a kerületi lakosok éppen parkolóhelyet keresnek. Amit többnyire csak a lakóhelyüktől távol találnak meg, mert a parkolóhelyeken a kéményesnek és társainak luxusautói állnak, ingyen.

Baranyi Krisztina hűtlen kezelés, csalás gyanújával, ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz az ügyben. Az Együtt ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje felszólítja a polgármestert, hogy haladéktalanul indítson vizsgálatot, aminek lebonyolításával a kerülettől és annak cégeitől független szakértőket bízzon meg. A vizsgálatnak ki kell terjednie arra is, nincsenek-e más szabálytalanságok a parkolás működtetésében, például a pótdíjak behajtásával, követeléskezeléssel kapcsolatban. Baranyi Krisztina arra is felszólítja Bácskai Jánost, hogy hozza nyilvánosságra a titkos parkolási VIP-listát, az azon szereplő jogosulatlan előnyt szerzőket.

Baranyi Krisztina
Az Együtt ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje,
önkormányzati képviselője

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.