OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. február 9., péntek 16:01

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 9., péntek (OS) - Bánki Erik ismét megfutamodott -

    Bánki Erik ismét megfutamodott

Nem jelent meg Bánki Erik ma a parlamenti Gazdasági bizottság titkárságán, hogy válaszoljon a letelepedési kötvényekkel kapcsolatos kérdéseimre. Pedig lenne mire, hiszen az eddig kiadott dokumentumok szerint visszaéléseket követhetett el Rogán Antal és Bánki Erik is bizottsági elnökként, amellett, hogy a kormány húszezer gazdasági bevándorlót engedett be Magyarországra érdemi biztonsági ellenőrzés nélkül.

A mai iratbetekintésemet megelőzően Bánki Eriktől levelet kaptam, melyben arra hívott fel, hogy ma ne menjek a Gazdasági Bizottság titkárságára, mert csak azokat a - bizonyítottan hiányos - dokumentumokat tudja rendelkezésre bocsátani, amit eddig. Ám leveléhez mellékelt egy olyan, eddig nem látott dokumentumot, melyben az Államadósság Kezelő Központ tájékoztatja Rogán Antal bizottsági elnököt az off-shore cégekkel való szerződéskötésről. Ezt a dokumentumot úgy küldték el nekem, hogy annak háromnegyedét kitakarták, és eredeti példányát ma a Gazdasági bizottság titkárságán sem voltak hajlandóak megmutatni, Bánki Erik utasítására. Az ügyben jogerős bírósági ítélet született, minden létező iratot ki kellett volna adjanak. Ez a dokumentum, törvénysértő módon, miért utólag kerül elő? Mit takargatnak még?

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.