OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. február 13., kedd 15:19

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - A Fidesz felszólítja az ellenzéki pártokat, hogy támogassák a Stop Soros törvényjavaslatot!  - Reagálás a kormány bejelentésére

    A kormánypártok üdvözlik, hogy a Soros-hálózat nyomása ellenére a Stop Soros törvénycsomag tovább szigorodott. Minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy a bevándorlást szervezők és finanszírozók veszélyeztessék Magyarország biztonságát. Felszólítjuk az ellenzéki pártokat, hogy tegyék félre pártpolitikai érdekeiket és támogassák a Stop Sorost törvényt. Az Országgyűlésnek érvényesíteni kell a magyar emberek elsöprő többségének akaratát, és szigorúan fel kell lépni azok ellen, akik a migrációt szervezik és finanszírozzák.  A Stop Soros törvényjavaslat ellen éppen azok a szervezetek tiltakoznak, akik a kerítés lebontását követelik, és kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját, a jogi határzárat, a tranzitzónákat, a magyar határvédelmet, a kvótanépszavazást és a nemzeti konzultációt. A Fidesz-frakció szerdán kezdődő kihelyezett ülésének is egyik fő témája a Stop Soros törvényjavaslat lesz.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.