OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. február 18., vasárnap 22:45

A(z) Lendülettel Magyarországért közleménye
    Budapest, 2018. február 18., vasárnap (OS) - Reagálás Orbán Viktor évértékelőjére

    A miniszterelnök ismét tanújelét adta annak, hogy nem ismeri a saját országát, és milliók sorsa teljesen közömbös számára.
Orbán Viktor szerint az ország nagyszerű nyolc évet élt át. Talán az új orbáni arisztokrácia igen. De nem a magyar emberek.  
A miniszterelnök megfeledkezett arról a négymillió emberről, aki szegénységben él. A sok százezer nyugdíjasról, aki egész hónapban kuporgat, de a hónap végén még kenyeret sem tud venni. A sok ezer betegről, aki hónapokig vár egy műtétre, vagy egy vizsgálatra. S megfeledkezett azokról a százezrekről is, akik elhagyják az orbáni illiberális rendszert és nyugaton keresnek boldogulást.
A miniszterelnök és kormánya nem azon dolgozott, hogy javítson az ország polgárainak helyzetén, hanem ismét harcot hirdetett az Unió és a demokrácia ellen. Ha ezt a politikát folytatja, lesodródunk Európa pereméről is.  

Lendülettel Magyarországért
     Kiadó: Lendülettel Magyarországért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.