OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2018. február 21., szerda 13:29

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 21., szerda (OS) -

    Az e-mail feladójának aláírásából kiderül az is, hogy a referens a Polgármesteri Kabinet tagja, azaz Verseghi-Nagy Miklós polgármester közvetlen beosztottja. Csak épp a levélbe egy hiba csúszott: azt tévedésből elküldték Fülöp Zsoltnak, a TESZ képviselőjének is, így derült fény a választási jogsértésre.

Emellett a TESZ-hez bejelentés érkezett egy szentendrei lakostól, hogy Verseghi-Nagy polgármesterként bemutatkozva hívta őt a fideszes országgyűlési képviselőjelölt mellett agitálni. A bejelentésből az nem derült ki, hogy élő vagy rögzített hangos, tömeges telefonhívás volt-e.

Az Együtt szerint ezzel a szentendrei polgármester súlyosan megszegi az önkormányzat vezetésétől elvárható pártsemlegességet. Ráadásul az is valószínűsíthető, hogy az aktivisták adatait hivatali munkakörében begyűjtő önkormányzati dolgozó a polgármester utasítása alapán járt el, azaz az is lehetséges, hogy felettese nyomására követett el jogsértést. Ezért Spät Judit, az Együtt képviselőjelöltje kifogást nyújt be a Pest megyei 3. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottsághoz.

Spät Judit
az Együtt országgyűlési képviselőjelöltje a Pest megye 3. számú országgyűlési egyéni választókerületben,
az Együtt pártalapítványának elnöke
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.