OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. március 4., vasárnap 11:20

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2018. március 4., vasárnap (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ÁGYRAJÁRÓ MOHAMED

    Karácsony Gergely, ellenzéki miniszterelnök-jelölt, szállást keres a migránsoknak. Ha hivatalba lép(ne) üres kaszárnyákban helyezné el a migránsokat –  nyilatkozta. De, ha sokan jönnek, akkor lehetséges üres önkormányzati lakásokat is igénybe venni, s ha még mindig jönnek – várhatóan milliók lepik el Európát – akkor be kell fogadnunk őket otthonunkba. Azok, akik igényen felüli nagyobb lakásban élnek, például: egy házaspár egy gyerekkel két szobában, akkor a nappalit át kell adniuk Mohamednek. Egyedülálló özvegyeknek – férfiaknak, nőknek – még a hálószobájukat is meg kell osztaniuk egy migránssal. Mohamed 11-kor bújik ki az ágyból, egész nap drogot árul a városban, sötétedéskor nőket molesztál, s ha "nem jön be semmi" akkor hazamegy, és jaj – az idős asszonynak.  
Karácsony nem a házasulandó, lakásra váró magyar fiatalokra gondol, a cigányok eszébe sem jutnak. Ágyrajáró Mohamednek biztosít szállást – nincs semmi baj velük, mondja – legfeljebb megerőszakolják, megölik a házinénit, kirabolják a tulajdonost.
Refugees Welcome!  "Gyere be a, gyere be a házamba, bújj bele az ágyamba, az ágyamba, és szépet álmodjál".  Más világ volt, másról szólt a nóta.

Honfoglalás 2000 Egyesület – Pannonpuli.hu – Nemzeti Szociáldemokraták

     Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.