OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. március 6., kedd 09:47

Az Egyesület a Római Partért közleménye
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - Szabó Tímea nem szereti az óbudaiakat!

    Alkalmatlan óbudai parlamenti képviselőnek ! Aki gettót, berlini falat akar építeni a Királyok-Nánási nyomvonalon Óbudán a kerületiek közé, közel 2000 itt lakó embert egy fal és a Duna közé bezárva, annak nincs helye a kerületben ! Zavarjuk el a kerületből 04.08-án ! Az emberek szolgálata helyett a megosztást és a hazugságot terjeszti a part állapotáról és a part árvízvédelméről ! Hazudik reggel, délben, este a part valós állapotáról ! Falat akar emelni az óbudaiak közé. Ilyen embernek nincs helye a kerületben és a politikában ! Az igazi szabadságot hirdető politikus nem falat épít közénk, óbudaiak közé, hanem falat bont, egységet teremt. Bajba és szerencsétlenségbe taszítja saját kerületének lakóit. TÍMEA, NEM KÉRÜNK BELŐLED ! A part nem a büféseké és homokszállítóké és a zavarosban turkálóké ! Mi szeretjük a partot. Évek óta azért harcolunk érte. Nem kérünk a populista, hazug állításaidból ! Fideszes oligarchákról beszélsz a parton ! Mi csak a büfések érdekeit védő PM, Együtt és MSZP politikusokat látunk, akik a csatornázatlan, környezetromboló büféket védik és ezt a retek parti állapotot akarják fenntartani !
Ne a parton sörözgess és hekkezgess nyaranta ! Gyere árvíz előtt és után zsákot pakolni, takarítani a fertőző közterületeken, és fogadd be lakásodba a parti árvízi károsultakat, akik elveszítik otthonaikat és munkahelyeiket !
Tímea, szégyelld magad! Többet néztünk ki belőled !
     Kiadó: Egyesület a Római Partért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.