OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 10:38

Az Emmi - Család-, és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárságának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - Megalakult a Nők Magyarországért Klub

    Nők Magyarországért elnevezéssel női klub alakult Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár kezdeményezésére. Az egyesületet polgári értékrendű, befolyással bíró nők alapították azért, hogy közösen gondolkodjanak és cselekedjenek a magyar kultúra, nemzeti identitás megőrzése és gazdagítása érdekében.  

Nőnapon tartotta alakuló ülését a Nők Magyarországért Klub Budapesten, a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A klub 18, polgári értékrendű alapító tagja a művészet, a sport, a közélet, a diplomácia, a tudomány és a vállalati szféra területéről érkezik. Gondolataikat, célkitűzéseket a mellékelt alapítói nyilatkozatban fogalmazták meg.

Nők Magyarországért Klub
Nők Magyarországért, a magyar családokért

Nekünk, magyaroknak, nőknek és férfiaknak, a család jelenti azt az alapot, amely biztonságot nyújt a hétköznapok kihívásai és a történelem viharai során. Hitünk szerint dolgozunk azért, hogy a család a jövőben is megőrizze nélkülözhetetlenül fontos szerepét, hiszen az erős és egészséges nemzet biztonságot nyújtó, összetartó családokból áll.

Meggyőződésünk, hogy a női lét a hagyományos női feladatokon túl egy életstílus, gondolkodásmód, az élet sajátos, eltagadhatatlan része.

Törekszünk nőiségünk szellemi, lelki és érzelmi síkon történő legteljesebb megélésre, e mellett nyíltan kiállunk.

Az életet ajándéknak tekintjük, és a természet törvényeivel összhangban, biológiai nemünknek és életkorunknak megfelelően óvjuk és védelmezzük.

     Kiadó: Emmi - Család-, és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.