OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. március 9., péntek 15:00

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 9., péntek (OS) - Változás Szövetsége: Tiborcz István vagyonából fizessék ki az Elios-botrány miatt kiszabott büntetést!

    Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője és Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja akciósorozatot indított "Zár alá vesszük a Tiborcz-vagyont!" címmel, hogy bemutassák Orbán Viktor vejének csodaszámba menő vagyonosodását és több tízmilliárd forintot érő ingatlan-portfólióját. A sorozat első állomása az a Mahart-székház volt, amelyet 2016 végén kaparintott meg a Tiborcz Istvánhoz köthető BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt.

A Tiborcz-cégbirodalomat bűnszervezetszerűen elcsalt uniós és központi támogatásokból építették fel. Ha egy-egy bevásárláshoz nem volt elég pénze Tiborczéknak, ráadásként még állami tulajdonban álló bankok is kivételes nagyságú hiteleket adtak hozzá.

A Tiborcz Istvánhoz köthető cégbirodalom törvénytelen működése, az Orbán család példátlan meggazdagodása, a miniszterelnök lányának "saját lábra" állása 13 milliárd forintos büntetést vonhat maga után. Összehasonlításként felhívjuk rá a figyelmet, hogy ez az összeg megközelíti a Szent Margit Kórház négyéves állami támogatását.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.