OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2018. március 15., csütörtök 18:19

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 15., csütörtök (OS) - Április 8-án elégtételt veszünk az illiberális államon

    A Liberálisok felhívják a miniszterelnök figyelmét, hogy a "vérszegény" ellenzék alig néhány hete világosan kifejezte véleményét a Fidesz politikájáról. Hódmezővásárhelyen soha nem látott egységben utasították vissza a Fidesz félelemre és megosztásra épülő politikáját.

A magyarok többsége a keleti nyitással és az illiberális állammal szemben több Európát és szabadságra épülő demokráciát követel. Orbán politikája elől százezrével menekülnek azok a fiatalok, akiket most hadba próbál hívni. Mert itthon szétrohadó egészségügy, lepusztuló oktatás és gátlástalan korrupció van. Magyarországra az igazi veszélyt a Fidesz gyűlöletkeltő, embertelen politikája jelenti, amely mérgező indulatokat ültet a magyarok szívébe, védtelen emberekkel szemben. Soros Györgyöt nem elzavarni kellene, hanem kitüntetni azért a sok támogatásért, amit Magyarország demokratikus átalakulása érdekében adott az országnak. Hálásak lehetünk neki azért is, hogy felépítette az ország egyik legjobb egyetemét. Orbán berúgta a magyar demokrácia ajtaját, és kiverte a jogállam falait. A magyar emberek joggal elégedetlenek a Fidesz politikájával, és április 8-án ki fogják követelni a változást. Nem kívülről, hanem belülről, a magyar nemzet összefogása hozza el a Fidesz és az illiberális állam bukását. A magyar nemzet április 8-án elégtételt vesz Orbán Viktoron és társain azért, mert szembefordult 1848 hőseivel, a magyar szabadságharc szellemével.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.