OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. március 22., csütörtök 20:37

A Közös Nevező 2018 közleménye
    Budapest, 2018. március 22., csütörtök (OS) - Soha nem akarunk politikussá válni, és lemondtunk a kampánypénzről, mert nem a pénzért csináljuk.

    Az ország legerősebb patikusa a legerősebb képviselői címre hajt - Beszállt a választási küzdelembe Dr. Gődény György, szakgyógyszerész, ismert testépítő bajnok, személyi edző, akit mostanában leginkább magyar mozifilmekben láthattunk. Legutóbb a Valami Amerika3-ban.
-    Van egy mondás, hogy 20 év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen. Sajnálom, hogy csak most jutottam el odáig, hogy nem fogom tétlenül szemlélni, amit a politikusok művelnek az országgal. Négy választással ezelőtt kellett volna! Másfél éve létrehoztunk egy szervezetet, ami Közös Nevező néven fut. Kezdők vagyunk ezen a terepen, de sikerült annyi jelöltet elindítani, hogy minden szavazólapon ott leszünk.
Két dolog, ami kiemel minket a mezőnyből: soha nem akarunk politikussá válni, és lemondtunk a kampánypénzről, mert nem a pénzért csináljuk. A cél, hogy a megélhetési politikusok közé bekerüljön pár lelkes ember is, akit nem külföldről vagy felülről irányítanak.  

     Kiadó: Közös Nevező 2018

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.