OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. április 2., hétfő 08:31

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. április 2., hétfő (OS) - A CÖF-CÖKA 2016 végén, sajtótájékoztatón és utcai plakátokon jelezte, hogy Gyurcsány Ferenc, valamint Vona Gábor egymásra találtak .A bohóc ölelő karjai között bemutattuk a most már nem mesebeli vörös rókát és a szürke farkast.

    Ma már tudjuk, nem tévedtünk. A bohócot is sikerült megszemélyesíteni "pénzes zsákok" alakjában.
Gyurcsány Ferenc DK-ja piroslámpás pártházába sikerrel becsalogatta az identitásukat feladó, hatalomra éhes pártvezetőket és az őket vakon követőket. Az összefogást hirdető káosz pártok szerint a pénz beszél.
Soros György embercsempészekkel szövetkező NGO-i és a Simicska-média mögött felsorakozók szeretnék bevándorló országgá tenni hazánkat, megpróbálják felszámolni a zsidó-keresztény civilizáció évezredekre visszanyúló európai hagyományait.
Kufárok, a haza nem eladó!
A mindenkor civil CÖF-CÖKÁ-t 2009 óta a békemenetek, a szellemi honvédők és támogatóink legitimálják. Tisztelet az újonnan csatlakozó Morvai Krisztinának, és a Gergellyel egyet nem értő és velünk haladó Karácsony családnak. Milliók igazolták népszavazással, népi konzultációval, hogy a többség egysége és akarata töretlen.
Nem kérünk az illegális migrációból. Országunk jövőjére kívánjuk költeni a szorgos kézzel megtermelt anyagi javainkat. Családjainkat óvjuk, és ha kell, tűzzel, vassal megvédjük.
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.